Rüyada satış yapmak

Rüyada satış yapmak dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, yolunda devam edeceğine, böylece yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada satış yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi mücadele ortamına sokmaya çalışabilirler.

Rüyada satış yapmak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada bakkalda satış yapmak kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına rivayet eder.

Rüyada dükkanda satış yapmak bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine tabir olunur.

Rüyada işyerinde satış yapmak aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada pazarda satış yapmak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada çok satış yapmak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada satış yaptığını görmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına yorulur.

Rüyada açık alanda tuvalet yapmak gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments