Rüyada saten perde görmek

Rüyada saten perde görmek böylece aynı hataları yapmayacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada saten perde gördüyseniz:

  • Olaylar lehinize işliyor.

Rüyada saten perde görmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saten görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına rivayet eder.

Rüyada mavi saten elbise görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine delalettir.

Rüyada saten yorgan görmek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe saten yorgan görmek her konuda gelişme gösterileceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz saten gecelik görmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi saten elbise giymek yeni bir haneye sahip olunacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına işarettir.

Rüyada siyah saten gecelik görmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments