Rüyada saten görmek

Rüyada saten görmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, son model arabaya sahip olacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saten gördüyseniz:

  • Bazı konular risk teşkil edebilir.

Rüyada saten elbise görmek amaçlardan sapmaya, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına delalettir.

Rüyada yeşil saten elbise giymek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine inanılır.

Rüyada yeşil saten kumaş görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına yorulur.

Rüyada siyah saten gecelik görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına yorulur.

Rüyada saten yeşil elbise giymek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine delalet eder.

Rüyada saten perde görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, işlerinden feragat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi saten yorgan görmek kurtuluşa kavuşacağına, yürek yakan biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada pembe saten yorgan görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, iş sahibi olunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments