Rüyada siyah saten gecelik görmek

Rüyada siyah saten gecelik görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, esenliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah saten gecelik gördüyseniz:

  • Başkalarının faaliyetlerine katılmadan önce araştırmalarınızı yapmalısınız.

Rüyada siyah saten gecelik görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada saten gecelik giymek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, malının ve parasının da artacağına alamet eder.

Rüyada saten beyaz gecelik giymek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı saten gecelik görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına işarettir.

Rüyada beyaz saten gecelik görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, düşmanlarla beraber oturmaya inanılır.

Rüyada siyah saten elbise görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine işaret eder.

Rüyada saten pijama görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı saten elbise giymek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments