Rüyada mavi saten elbise giymek

Rüyada mavi saten elbise giymek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, zaaflarına kapılacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi saten elbise giymek gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileriniz veya romantizm yaşam tarzınızda olumlu değişikliklere neden olabilir.

Rüyada mavi saten elbise giymek sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine yorulur.

Rüyada mavi saten elbise görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, kendini toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı saten elbise giymek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil saten elbise giymek çok daha büyük adımların atılacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada saten yeşil elbise giymek rahata ve huzura kavuşacağına, belalardan korunacağına işaret eder.

Rüyada beyaz saten elbise giymek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine delalet eder.

Rüyada mavi saten yorgan görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah saten elbise görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments