Rüyada sarı kumaş görmek

Rüyada sarı kumaş görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı kumaş gördüyseniz:

  • Küçük kayıplarınız olabilir.

Rüyada sarı kumaş görmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına inanılır.

Rüyada sarı renk kumaş görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ipekli kumaş görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada atlas kumaş görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi ipek kumaş görmek rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına inanılır.

Rüyada simli kumaş görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kumaş pantolon giymek kendini çok iyi hissedeceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüye kumaş vermek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments