Rüyada kırık fincan görmek

Rüyada kırık fincan görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, paraya ve mala kavuşacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada kırık fincan gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine veya yaptıklarına aşırı tepki gösterebilirsiniz.

Rüyada sapı kırık fincan görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına işaret eder.

Rüyada kırık kahve fincanı görmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına delalet eder.

Rüyada kırık fincan görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada kırık fincan tabağı görmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına delalettir.

Rüyada boş kahve fincanı görmek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolu kahve fincanı görmek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine delalettir.

Rüyada birinden kahve fincanı almak ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine tabir olunur.

Rüyada birinden fincan almak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Merve

Rüyada kırık kahve fincanlarını birleştirmeye çalıştığımı gördüm ne anlama geliyor