Rüyada birinin üzerine kapı kilitlemek

Rüyada birinin üzerine kapı kilitlemek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine inanılır.

Rüyada birinin üzerine kapı kilitlemek gördüyseniz:

  • Yakın çevre ilişkilerinizi geliştirmenize yardım edebilecek grup aktivitelerinde yer alabilirsiniz.

Rüyada kapıları kilitlediğini görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına delalettir.

Rüyada balkon kapısı kilitlemek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anahtarla kapıyı kilitlemek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Rüyada kapıları kilitlemek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, çok hayırlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapıyı içerden kilitlemek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada banyo kapısını kilitlemek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine inanılır.

Rüyada tuvalet kapısını kilitlemek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına tabir olunur.

Rüyada oda kapısını kilitlemek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments