Rüyada sana sarılan birini görmek

Rüyada sana sarılan birini görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, büyük adımlar atılacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada sana sarılan birini gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramayabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin sana sarıldığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sana sarıldığını görmek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin sana sarıldığını görmek zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek getirisinden daha fazla olacağına, zaferler kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün sana sarıldığını görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin sana sarıldığını görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sana sarılmasını görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments