Rüyada gözden taş çıkarmak

Rüyada gözden taş çıkarmak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, şeref ve rütbeye, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, daima afiyette olacağına, allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, yol kat edeceğine tabir olunur.

Rüyada gözden taş çıkarmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin istekleri doğrultusunda hareket etmeniz gerekmiyor.

Rüyada gözden taş çıkarmak kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına tabir olunur.

Rüyada gözden birşey çıkarmak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına alamet eder.

Rüyada gözden çöp çıkarmak nahoş sözler işiteceğine, anne baba duasının alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözden cisim çıkarmak evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada gözden iğne çıkarmak sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözden irin çıkarmak bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, her zaman kötülük için çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözden ip çıkarmak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada gözden kıl çıkarmak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments