Rüyada saksıda çiçek almak

Rüyada saksıda çiçek almak rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek almak gördüyseniz:

  • Hızı arttırmak, tavuk yakalamak için aniden kümese koşmakla aynı anlama gelebilir.

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, helal ekmek yiyeceğine yorulur.

Rüyada çiçek saksı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada saksıda kurumuş çiçek görmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına inanılır.

Rüyada saksı çiçekler görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, karalar bağlayacağına işarettir.

Rüyada saksıda pembe çiçek görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksılı çiçek almak işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına delalet eder.

Rüyada saksı içinde çiçek görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada saksıda büyük çiçek görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments