Rüyada saksıda yeşil domates görmek

Rüyada saksıda yeşil domates görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada saksıda yeşil domates gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce tüm gerçekleri bildiğinizden emin olup olmadığınızı netleştirmeli, detayları öğrenmelisiniz.

Rüyada saksıda yeşil domates görmek kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine tabir olunur.

Rüyada saksıda domates görmek canının ve malının garantide olacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine inanılır.

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil bitki görmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil saksıda çiçek görmek zor zamanlar yaşanacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına yorulur.

Rüyada yeşil saksı çiçeği görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil saksı görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments