Rüyada saks mavisi elbise giymek

Rüyada saks mavisi elbise giymek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına rivayet eder.

Rüyada saks mavisi elbise giymek gördüyseniz:

  • Belli yönlerde ilerleyebilmek için kendinize zaman yaratmalısınız.

Rüyada saks mavisi elbise giymek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına işaret eder.

Rüyada saks mavi renk görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saks mavi görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına işarettir.

Rüyada saks mavisi ceket görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada saks mavisi renk görmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada saklama kabı görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada saksi çiçekleri görmek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada plastik saklama kabı görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments