Rüyada saklandığını görmek

Rüyada saklandığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kalp kırmayacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına inanılır.

Rüyada saklandığını gördüyseniz:

  • Gözden kaçırmamanız gereken bir diğer noktada ilişkileriniz sırasında yakın çevrenizin söylediklerinden çok etkileniyorsunuz.

Rüyada düşman askerlerinden saklanmak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına delalet eder.

Rüyada insanlardan saklanmak çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına inanılır.

Rüyada dolapta saklanmak ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada taşın arkasına saklanmak alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkekten saklanmak endişelerinden kurtulacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada babadan saklanmak kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada otların arasına saklanmak kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına delalettir.

Rüyada tuvalete saklandığını görmek para pul sahibi olacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments