Rüyada babadan saklanmak

Rüyada babadan saklanmak hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, borçlarından kurtulacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalet eder.

Rüyada babadan saklanmak gördüyseniz:

  • İnatçı olmanız veya uzlaşmaya yanaşmamanız durumunda kazanmanız zor olabilir.

Rüyada babadan saklanmak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işarettir.

Rüyada babasından saklanmak inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağacın arkasına saklanmak geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolaba saklandığını görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir adamdan saklanmak elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden korkup saklanmak hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına işaret eder.

Rüyada katilden saklanmak bol bol hayır duası alınacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerde saklanmak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments