Rüyada taşın arkasına saklanmak

Rüyada taşın arkasına saklanmak aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada taşın arkasına saklanmak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun gidişatını algılama biçiminiz meslektaşlarınızınkinden ya da yakınlarınızınkinden farklı olabilir.

Rüyada taşın arkasına saklanmak hasretin biteceğine, maddi olarak güç kazanacağına delalet eder.

Rüyada duvar arkasına saklanmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolap arkasına saklanmak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada perdenin arkasına saklanmak bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin arkasına saklanmak çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabanın arkasına saklanmak durumunun git gide kötüleşeceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı arkasına saklanmak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, rahat bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada ağacın arkasına saklanmak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments