Rüyada sakallı yüz görmek

Rüyada sakallı yüz görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakallı yüz gördüyseniz:

  • Sizi endişelendiren bazı durumlarda yardıma hazır olursanız olaylarda fark yaratma şansınız olabilir.

Rüyada sakal traş olurken yüzünü kesmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına işaret eder.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bayanın yüzünde sakal görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada kendi yüzünde sakal görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada kadın yüzünde sakal görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde sakal görmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine alamet eder.

Rüyada kadının yüzünde sakal görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments