Rüyada sakalını kesmek

Rüyada sakalını kesmek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, bunu allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, rütbe alacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Konuşulanları dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada sakal kesmek veya tümüyle gidermek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada kadının sakalını kesmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakal ve saç kesmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet eder.

Rüyada birinin sakalını kesmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakal traş olurken yüzünü kesmek ihanet göreceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin sakalını kesmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına alamet eder.

Rüyada makasla sakal kesmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasının sakalını kesmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments