Rüyada sakalı çıkmış kadın görmek

Rüyada sakalı çıkmış kadın görmek ekmek bulamayacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, zor bir işe girileceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sakalı çıkmış kadın gördüyseniz:

  • Romantik planlar söz konusu olabilir.

Rüyada kadının kendini sakallı görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada top sakallı kadın görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz sakallı kadın görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada kadının yüzünde sakal görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına delalet eder.

Rüyada kadın yüzünde sakal görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada kadının sakal traş olduğunu görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın sakallı görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada bir kadında sakal görmek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments