Rüyada kadının kendini sakallı görmek

Rüyada kadının kendini sakallı görmek bolluk içinde yaşayacağına, günlerinin güzelleşeceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada kadının kendini sakallı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı güçlendirebilecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada ak sakallı kadın görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada sakalı çıkmış kadın görmek yüzüne kan geleceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada kadının sakalının çıktığını görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine inanılır.

Rüyada kadının sakalını kesmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına yorulur.

Rüyada kadın beyaz sakal görmek çok büyük mutluluklar duyulacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına işarettir.

Rüyada kadının yüzünde sakal görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının sakallarının çıktığını görmek borçlarının kalmayacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kadının kendini sakallı görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
10 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
zeynep

rüyamda sakallarım var sonra kesiyorum yüzüm ortaya çıkıyor

NNG

Merhaba, rüyamda kendi düğünüme hazırlanıyorum ama sürekli aksilikler çıkıyor. Önce tacım olmadığını fark ediyorum, taç arıyorum. Annemin kendi gelin tacını takıyorum. Sonra yüzümde sakal olduğunu fark ediyorum, makyaj yapacak ve sakalı alacak bir makyöz arıyorum. Sonra garip garip engeller de çıkıyor, bir ara temizlik yapmaya başlıyorum hazırlanmayı bırakıp. Geç kalacağım diye çok endişeliyim, ağlıyorum. Ne demektir bu rüya?

Anonim

Ben bir bayanım rüyamda simsiyah sakallarimin olduğunu görüyordum ne ara bukadar sakalım oldu diyorum kendime bukadar sakalı nasıl alacam diye düşünüyordum etraftakiler birşey demiyordu ama ben cok utaniyordum

Elmas

Ruyamda kendimi sakalli gordum bunuda nasil oluyorsa iki bayan arkadasim gapiyir yuzume ben aynaya bakiyorum onlarin kocalari var utaniyorum bayan arkadaslar cok guzel oldu diyor bende kesmelerini istiyorum tras ediyolar aynaya bakiyorum yuzum tertemiz guzel olmus onlarda begeniyolar ama sol yuzume bakiyorum orda sakal kalmis onuda ben tras ediyorum ben bayanim bu arada

Yasemin Çakıroğlu

Rüyamda yüzünde bembeyaz sakal olduğunu gördüm sizce neye işarettir