Rüyada bir kadında sakal görmek

Rüyada bir kadında sakal görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, işinin de hep yürüyeceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadında sakal gördüyseniz:

  • Bir çok alanda şansınız artıyor.

Rüyada bir kadını sakallı görmek kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada sakalları çıkmış kadın görmek haksızlıklara maruz kalınacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada kadının sakal traş olduğunu görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada kadın sakallı görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, ilim irfan sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kadın beyaz sakal görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının sakal çıktığını görmek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal görmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına yorulur.

Rüyada sakallı kadın görmek saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments