Rüyada kadının sakal traş olduğunu görmek

Rüyada kadının sakal traş olduğunu görmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kadının sakal traş olduğunu gördüyseniz:

  • Eğilimlerinize dikkat edin.

Rüyada kadının sakalını kesmek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada kadında sakal çıktığını görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, mutluluğunun katlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir kadını sakal görmek elin bollaşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada sakalları çıkmış kadın görmek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada kadının sakal traş olmak dinden çıkacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakallı bıyıklı kadın görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bir kadında sakal görmek rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada kadının yüzünde sakal görmek kişinin daha çok kazanacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nigar

Rüyamda annemin sabunlu falan ,erkek gibi sakal traşı olduğunu gördüm ,ve kullandığı bıçağı hiç beğenmiyor söylenip duruyordu

Nigar

Bu güzel yorum için çok teşekkür ederim ,Allah yorumunuzu kabul etsin gerçek olsun ,çok sağolun