Rüyada şah damarı görmek

Rüyada şah damarı görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, işlerinin kolaylaşacağına, kötüyse düzeleceğine, yetim sevindireceğine, problemlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada şah damarı gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada şah damarının kesildiğini görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada şah damarını kesmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada şah damarını görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına yorulur.

Rüyada şah damarı görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada şah damarından vurulmak dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, gönül sızılarının dineceğine inanılır.

Rüyada şah damarının patladığını görmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada şahadet parmağını görmek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada atın şahlanmasını görmek onların başarıları ile övüneceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments