Rüyada sağlam ayakkabı görmek

Rüyada sağlam ayakkabı görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, karlı işler alacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine yorulur.

Rüyada sağlam ayakkabı gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız kendi yollarından değil, sizin yolunuzdan gitme kararı alabilir.

Rüyada sağlam ayakkabı görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada hasta birini sağlam görmek hayırlı işlerde yer alacağına, saygınlık kazanacağına yorulur.

Rüyada sağlam birini topal görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sağlam birini tekerlekli sandalyede görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişlerinin sağlam olduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağlam olmayan bina görmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağlam yumurta görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sağlam dişin çıktığını görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments