Rüyada sağlam yumurta görmek

Rüyada sağlam yumurta görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, canın derdine düşeceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine delalet eder.

Rüyada sağlam yumurta gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili düzenlemeler veya gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada sağlam yumurta görmek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağlam insanı hasta görmek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına alamet eder.

Rüyada sağlam ayakkabı görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada sağlam diş çektirmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada sağlam birini tekerlekli sandalyede görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağlam dişi çektirmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına alamet eder.

Rüyada hastayı sağlam görmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada dişlerinin sağlam olduğunu görmek iş hayatında çok zarar edileceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments