Rüyada sağlam olmayan bina görmek

Rüyada sağlam olmayan bina görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, çoluk çocuğa karışacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağlam olmayan bina gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler ya da evinizle ilgili atacağınız adımlar yaşam standartlarınızı yükseltmenizi sağlayabilir.

Rüyada sağlam olmayan bina görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine alamet eder.

Rüyada sağlam birini topal görmek hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada sağlam dişin çıktığını görmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağlam birini engelli görmek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağlam insanı hasta görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağlam diş çektirmek zorlukları teker teker aşacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağlam ev görmek uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağlam yumurta görmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, kafasının rahat olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments