Rüyada sağ el öpmek

Rüyada sağ el öpmek söz sahibi olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ el öpmek gördüyseniz:

  • Çok hızlı gelişen olaylar sizi korkutmasın çünkü önemsediğiniz hiçbir şeyi kaybetmeyeceksiniz.

Rüyada sağ el öpmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine delalettir.

Rüyada sağ eli öpmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ elinin koptuğunu görmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada sağ elin kesildiğini görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ el tutmak sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına inanılır.

Rüyada sağ elinin yaralandığını görmek rahat nefes alınacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine yorulur.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine delalettir.

Rüyada sağ eline yüzük takmak sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments