Rüyada sağ elin yandığını görmek

Rüyada sağ elin yandığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada sağ elin yandığını gördüyseniz:

  • Size ilham veren, ilginç kişilerle bir araya gelmeniz durumunda yaşam tarzınızda değişiklikler oluşabilir.

Rüyada sağ elinin yandığını görmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ elin yandığını görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına delalettir.

Rüyada sağ elinde alyans görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ elinin kaşındığını görmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına işaret eder.

Rüyada sağ eli görmek umutlarının söneceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ elinin kırıldığını görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ el öpmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına alamet eder.

Rüyada sağ eline yüzük takmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments