Rüyada saçlı birini kel görmek

Rüyada saçlı birini kel görmek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının günden güne azalacağına, düzenin bozulacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işaret eder.

Rüyada saçlı birini kel gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden kişiler dikkatinizi çekebilir.

Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu görmek emeklerinin yarıda kalacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada kel birini saçlı görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, mali krize gireceğine işarettir.

Rüyada kel birinin saçlı görmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına rivayet eder.

Rüyada saçlı birini kel görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada kel olan birini saçlı görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine işarettir.

Rüyada saçının yarısını kel görmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kel bir insanı saçlı görmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç dökülmesi kel kalmak aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments