Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu görmek

Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, bereketli yağmurlara, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, canının sıkılacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu gördüyseniz:

  • Anlayışsızlık meylindesiniz.

Rüyada saçın bir kısmının kel olduğunu görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına delalettir.

Rüyada saçının bir kısmını kel görmek ticaretinin genişleyeceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya delalet eder.

Rüyada saçın bir kısmını kel görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafanın bir kısmını kel görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, hayırlı işe delalettir.

Rüyada saçın bir kısmının beyazladığını görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada saçının bir kısmının beyazladığını görmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada saçın bir kısmının döküldüğünü görmek sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments