Rüyada kıvırcık saçı düz görmek

Rüyada kıvırcık saçı düz görmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, hayata daha sıkı tutunacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıvırcık saçı düz gördüyseniz:

  • Daha fazla zaman geçirmek istediğiniz bir kişiyi bilgilendirmeniz gerekiyor.

Rüyada düz saçın kıvırcık olduğunu görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıvırcık saçı düz görmek daha bir sevileceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine delalettir.

Rüyada düz saçı kıvırcık görmek şansının kendisinden yana olacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kıvırcık saçlı erkek görmek zahmete düşeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçları kıvırcık yapmak hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıvırcık saçlı birini görmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada turuncu kıvırcık saç görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına tabir olunur.

Rüyada saçını kıvırcık ve uzun görmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments