Rüyada başkasının saçının kesildiğini görmek

Rüyada başkasının saçının kesildiğini görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, büyük başarılara kazanılacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada kızının saçının kesildiğini görmek kısmetin bollaşacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada saçının kısa kesildiğini görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına rivayet eder.

Rüyada kızının saçlarının kesildiğini görmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçınızın kesildiğini görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine delalet eder.

Rüyada saçını kısa kesildiğini görmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada saçının başkası tarafından kesildiğini görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine rivayet eder.

Rüyada saçımın kesildiğini görmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçların kesilmesini görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments