Rüyada saçlarını kısacık kestirmek

Rüyada saçlarını kısacık kestirmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına inanılır.

Rüyada saçlarını kısacık kestirmek gördüyseniz:

  • İş yaşamınızdaki rahatlık, diğer konulardaki sorunlarınıza rahatça eğilmenize imkan verecek.

Rüyada saçımı kısa kestirmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, güç ve para kaybedeceğine inanılır.

Rüyada saçını kısa kestirdiğini görmek getirisinden daha fazla olacağına, hayatın tadına varacağına işaret eder.

Rüyada kısa saç kestirmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada saçlarını kısa kestirmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına inanılır.

Rüyada saçları kısa kestirmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını çok kısa kestirmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına işaret eder.

Rüyada saçını çok kısa kestirmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments