Rüyada saçlarını çok kısa kestirmek

Rüyada saçlarını çok kısa kestirmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına alamet eder.

Rüyada saçlarını çok kısa kestirmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız inişli çıkışlı durumlar gösteriyor.

Rüyada saçlarını kısacık kestirmek tüm arzularının yerine geleceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını çok kısa kestirmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı kısacık kestirmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada saçını kısa kestirdiğini görmek kazancın her daim artacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek yeni bir haneye sahip olacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına delalettir.

Rüyada saç kısa kestirmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada saçını kısa kestirmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını kısa kestirdiğini görmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments