Rüyada saçının yarısının kel olduğunu görmek

Rüyada saçının yarısının kel olduğunu görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada saçının yarısının kel olduğunu gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumaya çalışmalı, grup çalışmalarına veya iş birliğine yatkınlığınızı göstermelisiniz.

Rüyada saçının yarısını kel görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçının yarısının kel olduğunu görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına işaret eder.

Rüyada saçın yarısını kel görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına tabir olunur.

Rüyada yarı kel kalmak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, çirkin bir iş yapmaya alamet etmektedir.

Rüyada kafanın yarısını kel görmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada kafasının yarısını kel görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalet eder.

Rüyada kendini yarı kel görmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine tabir olunur.

Rüyada saçının yarısının döküldüğünü görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments