Rüyada saçın yarısını kel görmek

Rüyada saçın yarısını kel görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçın yarısını kel gördüyseniz:

  • Sizi meşgul eden bir konuyu ya başarıyla halledecek veya o konu hakkında çok güçlü hale geleceksiniz.

Rüyada saçının yarısını kel görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçın yarısını kel görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada saçının yarısının kel olduğunu görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine tabir olunur.

Rüyada kafanın yarısını kel görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada kendini yarı kel görmek zinde kalacağına, masa başı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafasının yarısını kel görmek kendisiyle övüneceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine yorulur.

Rüyada yarı kel kalmak gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, insanları hak yoluna çağıracağına delalet etmektedir.

Rüyada saçının yarısının kesildiğini görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments