Rüyada yarı kel kalmak

Rüyada yarı kel kalmak işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, rızkın ve kazancın artacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine rivayet eder.

Rüyada yarı kel kalmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız kişiler yıpratabilir, huzuru korumak için elinizden geleni yapmalı, uzlaşmacı olmalısınız.

Rüyada yarı kel kalmak kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kafasının yarısını kel görmek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine alamet eder.

Rüyada kendini yarı kel görmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçının yarısının kel olduğunu görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada saçın yarısını kel görmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçının yarısını kel görmek çok zor durumlara düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına delalet eder.

Rüyada kafanın yarısını kel görmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yarı yolda kalmak mal ve mülk sahibi olacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments