Rüyada saçımın uzadığını görmek

Rüyada saçımın uzadığını görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, sorunsuz geçeceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına rivayet eder.

Rüyada saçımın uzadığını gördüyseniz:

  • Başkalarını ikna edebilme yeteneğiniz kimse farkında olmasa da, takdire şayandır.

Rüyada saçları uzadığını görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı sakalı uzamak uzun süre işsizlik çekeceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine yorulur.

Rüyada erkeğin saçının uzadığını görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına alamet eder.

Rüyada ölen birinin saçının uzadığını görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının saçının uzadığını görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada başkasının saçlarının uzadığını görmek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının saçının uzadığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçlarının uzadığını görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments