Rüyada kendi saçlarının uzadığını görmek

Rüyada kendi saçlarının uzadığını görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi saçlarının uzadığını gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda savurganlığa varacak kadar eli açık veya cimriliğe varacak kadar eli sıkı olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada kızının saçının uzadığını görmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının beline kadar uzadığını görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynada saçının uzadığını görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kendi saçlarının uzadığını görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin saçının uzadığını görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçınızın uzadığını görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin saçının uzadığını görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşın saçının uzadığını görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments