Rüyada saçının bir kısmını kel görmek

Rüyada saçının bir kısmını kel görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, problemlerini çözeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine rivayet eder.

Rüyada saçının bir kısmını kel gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları veya mücadele gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu görmek çok zor günler geçireceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada saçın bir kısmını kel görmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçının bir kısmını kel görmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçın bir kısmının kel olduğunu görmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada kafanın bir kısmını kel görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada saçlarının bir kısmının döküldüğünü görmek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına delalettir.

Rüyada saçlarının bir kısmının beyazladığını görmek işinde başarılı olacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçın bir kısmının koptuğunu görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments