Rüyada kendi saçlarını kestiğini görmek

Rüyada kendi saçlarını kestiğini görmek refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, karın artacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi saçlarını kestiğini gördüyseniz:

  • Konuşmak veya bazı konuları dile getirmek için doğru zamanı bulmanız gerekiyor.

Rüyada bebeğin saçını kestirmek tüm sıkıntıların giderileceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada saç kestirmiş birini görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını makasla kestiğini görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, çok başarılı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını kestıgını görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada saçını kestirmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin saçını kestirdiğini görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçına kahkül kestirmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına yorulur.

Rüyada kendi saç kestirmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments