Rüyada erkek saç kestirmek

Rüyada erkek saç kestirmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, prestij kazanılacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, bahtının da çok parlak olacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada erkek saç kestirmek gördüyseniz:

  • Eğitim alanında da hareketlilik var.

Rüyada saçı erkek gibi kestirmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına işaret eder.

Rüyada erkek berberinde saç kestirmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin saçını kestirmiş görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek saç kestirmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını erkek gibi kestirmek yeni yerler göreceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin saçını kestirdiğini görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek gibi saç kestirmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç kestirip ağlamak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments