Rüyada arkadaşının saçlarını kestirdiğini görmek

Rüyada arkadaşının saçlarını kestirdiğini görmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının saçlarını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Karmaşaya katılmaktan çekinmeseniz bile, size kimsenin yardımcı olmayacağını hatırlamanızda fayda var.

Rüyada arkadaşının saçlarını kestirdiğini görmek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının saçını kestirdiğini görmek başarılı olacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşına saç kestirmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının saçını kestiğini görmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını saçını kestiğini görmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir arkadaşının saçını kestirdiğini görmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, heveslerinin de azalacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşının saçını kestiğini görmek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments