Rüyada saçın önünü kesmek

Rüyada saçın önünü kesmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ömrünün uzun olacağına, para ve zaman ayıracağına işarettir.

Rüyada saçın önünü kesmek gördüyseniz:

  • Evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

Rüyada saçın önünü kesmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada saçının önünü kesmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada akan suyun önünü kesmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada gelin arabasının önünü kesmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işarettir.

Rüyada suyun önünü kesmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarının önünün beyazladığını görmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçın önünü kestirmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada saçının ön kısmının döküldüğünü görmek karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments