Rüyada saç taramak

Rüyada saç taramak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, hayatını yoluna sokacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç taramak gördüyseniz:

  • Tam tersi, olayları daha da olumsuz hale getirebilir.

Rüyada ölü birinin saçını taramak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalettir.

Rüyada birinin saçlarını taramak çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun saçı taramak bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını taramak alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına yorulur.

Rüyada hamamda saç taramak ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, aileden ayrı kalınacağına yorulur.

Rüyada annenin saçını taramak cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına inanılır.

Rüyada birini saçını taramak rüya sahibinin elinin darlaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün saçını taramak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, azap çektiğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments