Rüyada saç süpürmek

Rüyada saç süpürmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sorunların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç süpürmek gördüyseniz:

  • Daha korumacı olabilir veya çocuklarla ilgilenebilirsiniz.

Rüyada saç kılı süpürmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalet eder.

Rüyada saç süpürmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dökülen saçları süpürmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine işarettir.

Rüyada saç teli süpürmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada tozu süpürmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeri süpürmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına alamet eder.

Rüyada karınca süpürmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments