Rüyada saça krem sürmek

Rüyada saça krem sürmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, büyük mutluluk duyulacağına, dileklerinin de kabul olacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalettir.

Rüyada saça krem sürmek gördüyseniz:

  • Sabah saatlerindeyse sizi herhangi bir sorumluluk altına sokabilecek şeyleri kabul etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada saça krem sürmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına inanılır.

Rüyada saçlarına krem sürmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına rivayet eder.

Rüyada saçına krem sürmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına tabir olunur.

Rüyada saç krem sürmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, malını ve canını riske edeceğine işaret eder.

Rüyada bacağına krem sürmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye krem sürmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına yorulur.

Rüyada başkasına krem sürmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine inanılır.

Rüyada göze krem sürmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments