Rüyada saç bigudisi görmek

Rüyada saç bigudisi görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına alamet eder.

Rüyada saç bigudisi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişinin güzel bir jestiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada saça bigudi sarmak yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç bigudisi görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bigudi görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölen kişinin saçını kesmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada saçlarının okşandığını görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada teli kopmuş saç görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine yorulur.

Rüyada annesini uzun saçlı görmek ağız tadının bozulmayacağına, iş hayatında günah işleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını kızıl renkte görmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments