Rüyada annesini uzun saçlı görmek

Rüyada annesini uzun saçlı görmek tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına delalet eder.

Rüyada annesini uzun saçlı gördüyseniz:

  • Kendi yargılarınıza güvenmelisiniz.

Rüyada annesini uzun saçlı görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin saçlarını uzun görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısa olan saçı uzun görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun saçı olduğunu görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun saçlı gelin görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçları uzun bebek görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun saçlı bir kadın görmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalı uzun saç görmek yeni bir iş bulacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments