Rüyada sabun ve su görmek

Rüyada sabun ve su görmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına, şansın kapanacağına delalet eder.

Rüyada sabun ve su gördüyseniz:

  • Rahatlamanızda fayda var.

Rüyada sabunlu su görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine delalet eder.

Rüyada su ve sabun görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sabunlu su içmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına işarettir.

Rüyada sabunlu suyla yıkanmak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinde sabun görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada sabun ve su görmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada mavi sabun görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, helal ekmek yiyeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil kalıp sabun görmek sevinileceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments